هیئت‌مدیره‌ی چهاردهم انجمن نویسندگان کودک و نوجوان انتخاب شد

0

در مجمع‌عمومی بیست‌وهفتم
هیئت مدیره‌ی چهاردهم انجمن نویسندگان کودک و نوجوان انتخاب شد

در مجمع‌عمومی بیست‌وهفتم
هیئت مدیره‌ی چهاردهم انجمن نویسندگان کودک و نوجوان انتخاب شد
فریدون عموزاده‌خلیلی، مناف یحیی‌پور، حمیدرضا شاه‌آبادی، افسون امینی، سولماز خواجه‌وند، شهلا انتظاریان و سیدعلی کاشفی‌خوانساری به‌عنوان اعضای اصلی هیئت مدیره و فرمهر منجزی، اسماعیل امینی و حمید اباذری به‌عنوان اعضای علی‌البدل هیئت مدیره‌ی انجمن نویسندگان کودک و نوجوان انتخاب شدند.
به گزارش روابط عمومی انجمن نویسندگان کودک و نوجوان، بیست‌و‌هفتمین مجمع عمومی انجمن نویسندگان کودک و نوجوان عصر روز پنجشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۳، با حضور بیش از دوسوم واجدان شرایط شرکت در مجمع عمومی و در محل این انجمن برگزار شد تا اعضای دوره‌ی جدید هیئت مدیره و بازرسان جدید انجمن با رأی اکثریت اعضا انتخاب شوند.
همچنین شرکت کنندگان در مجمع عمومی، فرزانه رحمانی، مینا حدادیان و معصومه یزدانی را به‌عنوان بازرسان اصلی و مهناز باقری و نسترن فتحی به‌عنوان بازرسان علی‌البدل سال ۱۴۰۴-۱۴۰۳ انتخاب کردند.
بنابه این گزارش در ابتدای جلسه، افسون امینی، رئیس مجمع عمومی، با اشاره به مسائل و مشکلاتی که انجمن در دو سال گذشته با آن دست به گریبان بود، از جمله قضیه‌ی سرقت اموال انجمن، ضمن تشکر از همه‌ی شرکت کنندگان از زحمات اعضای هیئت مدیره و بازرسان، دبیران کمیته‌های تخصصی و سخنرانان و کارشناسان نشست‌های تخصصی انجمن در سال گذشته قدردانی کرد و از حاضران خواست چنانچه نظر، پیشنهاد یا انتقادی در خصوص برنامه‌ها و فعالیت‌های انجمن دارند، بیان کنند.
در این بخش رضا فیاضی در خصوص کارگاه نمایشنامه‌نویسی انتقادی را مطرح و سولماز خواجه‌وند، دبیر انجمن در پاسخ، توضیحاتی را در این مورد ارائه کرد. عباس جهانگیریان به ضرورت همکاری‌های متقابل انجمن با سایر نهادها و ارگان‌های فرهنگی در جهت ارتقای فعالیت‌های انجمن تاکید کرد و از اعضای انجمن خواست از طریق جلب حمایت‌های مردمی و سنت‌هایی مثل وقف، انجمن را یاری کنند. معصومه نوازنی پیشنهادهایی در زمینه تعیین سازوکار معین برای پرداخت به‌موقع حق عضویت توسط اعضا، اطلاع‌رسانی زودهنگام به اعضا درباره‌ی مراسم گوناگون برای همراهی و کمک آنان و بهره‌گیری از ظرفیت متنوع همه‌ی اعضای داوطلب در بخش آموزش و برگزاری کارگاه‌های آموزشی انجمن مطرح کرد. هم‌چنین محمد دهریزی ضمن انتقاد از ضعف انجمن در زمینه اطلاع‌رسانی برنامه‌ها و فعالیت‌ها، بر بازنگری و اصلاح این سیستم تاکید کرد و محبوبه نجف‌خانی نیز خواستار بازنگری در تداوم عضویت اعضایی شد که مدت بسیار زیادی در برنامه‌ها و جلسات انجمن حضور و مشارکت ندارند و حق عضویت نیز پرداخت نمی‌کنند. محسن هجری مسئول کمیته حقوقی انجمن در این خصوص گفت به دلیل جلوگیری از ایجاد هرگونه شائبه یا شبهه، در اساسنامه اجازه‌ی اخراج یا حذف عضویت اعضای انجمن به چنین دلایلی داده نشده، ولی چنین افرادی تا زمان پرداخت حق عضویت معوقه معلق می‌شوند و از امکان شرکت در مجمع عمومی و رای دادن محروم خواهند شد.
در ادامه، گزارش هیئت مدیره درباره‌ی‌ فعالیت‌های سال ۱۴۰۲ توسط سولماز خواجه‌وند دبیر انجمن، ارائه شد   و پس از ارائه‌ی ترازنامه و صورت‌های مالی سال ۱۴۰۲، مناف یحیی‌پور، ‌نماینده‌ی بازرسان در ارائه‌ی گزارش  بازرسان یادآور شد در سال گذشته هیچ شکایتی از سوی اعضا مطرح نشده تا بازرسان به آن رسیدگی کنند و گزارش کرد که بازرسان با بررسی اسناد مالی،‌ ترازنامه‌ی سال ۱۴۰۲ را تأیید کرده‌اند. در این زمینه توضیحاتی در خصوص روند مالی، ترازنامه و صورت‌های مالی سال ۱۴۰۲ نیز ارائه شد. در مرحله‌ی بعد معصومه انصاریان،‌خزانه‌دار انجمن، بودجه‌‌ی پیشنهادی سال ۱۴۰۳ را ارائه کرد که با رأی اکثریت به تصویب رسید. در این چارچوب اکثریت اعضای حاضر مبلغ ۳۵۰ هزار تومان را به‌عنوان حق عضویت سال ۱۴۰۳ و مبلغ ۲۰۰ هزار تومان را به‌عنوان ورودی برای اعضای جدید تصویب کردند.
یادآور می‌شود فایل گزارش ترازنامه مالی و بودجه‌ی پیشنهادی با توضیح‌های مربوط به آن در گروه مجمع عمومی در دسترس اعضا بود و در مجمع عمومی نیز تعدادی نسخه‌ی چاپی از این گزارش‌ها در دسترس شرکت کنندگان قرار گرفت.
ضمناً پیشنهادهایی در خصوص اصلاح اساسنامه، شامل حذف یک ماده و اصلاح چند ماده و تبصره مطرح و از اعضا در این خصوص نظرخواهی شد و سپس تغییرات مورد نظر به رأی گذاشته شد و به تصویب بیش از دوسوم حاضران رسید.
گفتنی است ریاست این مجمع را افسون امینی، نائب رئیس هیئت مدیره بر عهده داشت. همچنین محسن هجری، نایب رئیس مجمع عمومی بود و فرهاد حسن‌زاده و مرجان فولادوند ناظران و انسیه موسویان منشی بیست‌ و هفتمین مجمع عمومی انجمن نویسندگان کودک و نوجوان بودند.

پیشنهادهای اصلاح اساسنامه‌ی انجمن نویسندگان کودک و نوجوان

این پیشنهادها در بیست‌وهفتمین مجمع عمومی انجمن نویسندگان کودک و نوجوان، پنج‌شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۳، پس از رسیدن تعداد شرکت‌کنندگان به بیش از دوسوم، به تصویب اکثریت بیش از دوسوم حاضران رسید

در اجرای بند ح ماده‌ی ۲۴ اساسنامه- تیر ۱۴۰۳

  1. اصلاح تبصره‌ی ذیل ماده‌ی ۱۲:

متن فعلی: «تبصره ۱- دریافت و جمع‌آوری هرگونه کمک،‌ ورودیه، حق عضویت و درآمدهای حاصله از فعالیتهای انجمن، باید به موجب قبض‌های شماره‌داری صورت گیرد که به امضاء رئیس هیأت مدیره یا دبیر و خزانه‌دار رسیده باشد.»

متن پیشنهادی: «تبصره‌ی ۱٫ دریافت و جمع‌آوری هرگونه کمک،‌ ورودیه، حق عضویت و درآمدهای حاصل از فعالیت‌های انجمن، باید یا به یکی از حساب‌های انجمن واریز شود و یا به موجب قبض‌های شماره‌داری صورت گیرد که به امضای دبیر و خزانه‌دار رسیده باشد.»

  1. افزودن تبصره‌ای به ماده ۱۹:

تبصره: با توجه به عدم حضور دائم یا موقت برخی از اعضا در روز برگزاری مجمع عمومی و تمایل آن‌ها به مشارکت در مجمع، هیئت مدیره می‌تواند سازوکار حضور آنلاین همه یا بخشی از اعضا را در مجمع عمومی فراهم سازد. این سازوکار باید قابل اجرا و همچنین در  مراجع رسمی قابل قبول و معتبر باشد. تفصیل موضوع در آیین‌نامه‌ی مصوب هیئت مدیره خواهد آمد.  

  1. اصلاح تبصره ۱ ذیل ماده ۲۸:

متن فعلی تبصره‌: «وکالت اعضای شهرستانی با ارسال فکس نیز قابل قبول است.»

متن پیشنهادی تبصره‌: «اعضا، فارغ از محل اقامت دائم یا موقت،‌ هر دوره می‌توانند نامه‌ی وکالت را به شکل ارسال متن کاغذی امضا شده،‌ ای‌میل از آدرس شخصی خود،‌ پیامک از شماره‌ای که به نام عضو در انجمن ثبت شده باشد، و یا پیام از صفحه‌ها و حساب‌های عضو در شبکه‌های اجتماعی، با درج نام و نام خانودگی و کد ملی خود و تاریخ صدور وکالت‌نامه، ‌برای دبیرخانه‌ی انجمن بفرستند و به یکی از اعضا برای شرکت در مجمع عمومی و رای دادن وکالت بدهند.»

  1. اصلاح تعارض ظاهری میان ماده‌ی ۱۸ و ماده‌ی ۳۶ فعلی:

متن فعلی ماده‌های ۱۸، ۳۲ و ۳۶

ماده‌ی ۱۸٫ مجمع عمومی هر سال یک بار حداکثر ۴ ماه پس از انقضای سال مالی تشکیل خواهد شد. هیئت‌مدیره موظف است که تاریخ و محل و دستور جلسه را به اطلاع اعضا رسانده و جلسه را برگزار کند.

تبصره- سال مالی انجمن از اول فروردین ماه هر سال شروع و به پایان اسفند ماه ختم می‌شود، مگر سال اول که از تاریخ تأسیس انجمن آغاز و به پایان سال خاتمه می‌یابد.

ماده ۳۲٫ اعضای هیئت مدیره‌ در اولین جلسه‌ی خود که حداکثر پس از ۱۰ روز از انتخابشان برگزار می‌گردد،‌ از بین خود یک نفر را به‌عنوان رئیس هیئت مدیره، یک نفر را به‌عنوان نایب‌رئیس، یک نفر را به‌عنوان دبیر و یک نفر را به‌عنوان خزانه‌دار انتخاب می‌کنند.

ماده‌ی ۳۶. هیئت‌مدیره موظف است حداقل دو ماه قبل از پایان دوره، مجمع عمومی را برای انتخابات هیئت‌مدیره‌ی بعدی برگزار کند.

پیشنهاد می‌شود:

  1. با توجه به صراحت ماده‌ی ۱۸، ماده ۳۶ فعلی کلاً‌ حذف شود.
  2. متن ماده‌ی ۳۲ به این صورت اصلاح شود: «ماده ۳۲٫ اعضای هیئت مدیره‌ در اولین جلسه‌ی خود که حداکثر تا ۲۰ روز پس از انتخابشان برگزار می‌گردد،‌ از بین خود یک نفر را به‌عنوان رئیس هیئت مدیره، یک نفر را به‌عنوان نایب‌رئیس هیئت مدیره، یک نفر را به‌عنوان دبیر انجمن و یک نفر را به‌عنوان خزانه‌دار انجمن انتخاب می‌کنند.» 
به اشتراک بگذارید

یک دیدگاه بنویسید